Bitcoin

Digital Currency Group investerer 100 millioner dollar i Bitcoin gruvedriftskapital og rådgivnings

Cryptocurrency-investeringsselskapet Digital Currency Group vil helle 100 millioner dollar i det nyervervede datterselskapet Bitcoin gruvekapital og rådgivende tjenesteleverandør Foundry .

Den nyheten ble avslørt 27. august på en rekke plattformer, med Digital Currency konsernsjef Barry Silbert gjøre kunngjøringen på sin personlige Twitter-profil mens proklamerte at gruppen kan ha blitt den største gruveselskapet i Nord-Amerika i kjølvannet av oppkjøpet.

Støperi har kjørt rolig siden 2019 og har til hensikt å tilby ‚institusjonell kompetanse, kapital og markedsinformasjon‘ til cryptocurrency gruvearbeidere og produsenter. Selskapet vil tilby tre forskjellige tjenester til gruveøkosystemet som inkluderer anskaffelse og finansiering av utstyr, gruvedrift og innsats samt rådgivning og rådgivning.

I pressemeldingen heter det at Foundry allerede er blant de største Bitcoin Future gruveoperatørene i Amerika og har også utvidet finansiering til andre gruvedrift, til en mengde av titalls millioner dollar, for å anskaffe Bitcoin-gruvedrift i 2020.

Digital Currency Group er også morselskapet til Grayscale Investments som har etablert seg som den globale lederen innen cryptocurrency investering og eiendeler. Grayscales Bitcoin Trust er for tiden verdsatt til over $ 3,5 milliarder kroner.

Gjør Crypto America Great Again

Et av de viktigste målene som ble bedømt av de forskjellige virksomhetslederne som er involvert i dannelsen av støperi, er å øke USAs gruvedrift.

Mike Colyer vil fungere som administrerende direktør for Foundry og bringer mye erfaring til rollen som en tidligere leder av Blockchain og AI-firmaet Core Scientific. Colyer sier at selskapet håper å bidra til et mer desentralisert gruveøkosystem over hele verden:

„Vi ønsker å styrke desentralisert infrastruktur i den nye digitale økonomien, og vårt arbeid vil støtte utvikling og vekst av gruvedrift – spesielt i Nord-Amerika. Vi er en virksomhet bygget av gruvearbeidere for gruvearbeidere, og vi samarbeider med gründere som deler vårt oppdrag om å fremme industrien og skape et desentralisert gruveøkosystem.

Silbert ekko Colyers følelser ved å gjenta at Foundry fokus vil være på å bygge og støtte veksten i gruvedrift og innsatsindustri i kryptovaluta i Vesten.

“Vår oppgave i DCG er å akselerere utviklingen av et bedre finanssystem. Digital gruvedrift og innsats gir ryggraden i blockchain-teknologien som vil drive den fremgangen. Støperi bringer viktige ressurser og veiledning til et viktig hjørne av bransjen, og Mike Colyer og teamet hans har kompetanse, troverdighet og integritet for å støtte de gruvearbeiders og produsenters nye behov. ”

Gruveprodusenter som ønsker å utvide horisonten

Produsenter av gruveutstyr ser også ut til å glede seg over å utvide forsyningslinjene over hele verden og spesielt til Amerika.

Jordan Chen, som er COO for produsenter av gruvedriftutstyr fra Bitcoin, sa MicroBT at selskapets ekspansjon til Amerika har blitt drevet av partnerskapet med Digital Currency Group.

Bitmain har også signert en rekke av tilbudene for å levere sin nyeste Bitcoin gruveutstyr til Amerika selskaper i 2020. Bitmain globale salgs- og markedsdirektør i Antminer Su Ke sa at Foundry har spilt en avgjørende rolle i å legge til rette for salg av hardware til amerikanske bedrifter:

“Gjennom Foundrys arbeid og økonomiske støtte fra sluttkundene våre har vi klart å sende et betydelig antall maskiner til USA i år. Støytes institusjonelle tjenester for nordamerikanske bedrifter og teamets kompetanse har spilt en nøkkelrolle i å få dette til. ”