Bitcoin

Gamestop Mania er godt for Bitcoin, ifølge SkyBridge Capital Anthony Scaramucci

GameStop er pludselig kommet ind i et rally, der skubbede prisen næsten 700% op i den sidste uge. Ifølge Bloomberg blev bølgen udløst af Reddit-drevne r / wallstreetbets daghandlere, hvilket beviser, at enkeltpersoner har mere magt til at påvirke markeder end store institutioner.

Den nylige rally trukket af GameStop-aktier er en god udvikling for Bitcoin

Den nylige rally trukket af GameStop-aktier er en god udvikling for Bitcoin, siger Skybridge-grundlægger Anthony Scaramucci. Rallyet forårsaget af detailhandlere, der flyttede væk fra en central Wall Street, antyder en decentralisering af aktiemarkedet. Dette er i tråd med visionen bag Bitcoin Loophole og kan hjælpe med at fremme årsagen til decentralisering af økonomisk kontrol, sagde Scaramucci i et interview.

”Aktiviteten i GameStop er mere bevis på, at Bitcoin kommer til at fungere. Hvordan skal du slå den decentraliserede skare? Det for mig er mere bekræftelse om decentraliseret finansiering. „

Siden Bitcoins lancering i 2009 har markedet været domineret af detailinvestorer indtil for nylig, da institutioner begyndte at komme ind på markedet, hvilket hovedsagelig blev lettet af digital asset manager, Grayscale. Scaramucci’s firma Skybridge er en af ​​sådanne virksomhedsinvestorer i Bitcoin. Virksomheden har i øjeblikket en samlet Bitcoin-eksponering på $ 385 millioner, og dens Bitcoin Fund LP har $ 60 millioner.

På grund af mange institutionelle investorer som Skybridge er Bitcoin

På grund af mange institutionelle investorer som Skybridge er Bitcoin blevet det foretrukne handelsaktiv på Wall Street efter at have slået Tech. Den voksende popularitet fik prisen til at stige til et nyt rekordhøjt niveau på $ 420.000 tidligere på året. Det dyppede dog fra sin nye heltidshøjde til $ 30K- $ 35K-serien i flere dage nu på grund af investorer, der tog overskud.

Bitcoin trådte ind i et „dødskors“ på det fire timers diagram tidligere i dag, en situation som en analytiker og Bitcoin-erhvervsdrivende siger er et dårligt tegn på kort sigt. I en række tweets sagde han, at aktivet kan komme ind i en bearish tendens, der kan vare fra et par dage til uger, som det var tilfældet i 2019 og 2020. JP Morgan siger muligheden for, at Bitcoin bryder ud af dette interval og går over det kritiske Prisniveauet på $ 40K afhænger igen af ​​gråtoner.